Maia Sandu lansează o campanie: Donați pentru cei ca mine și Ilie’s care stau pe net și nu fac nimic!

Maia Sandu, Ilie Bivol, Ilie's Vlogs, PAS, PPDA, Platforma DA, bloc electoral comun opoztia, PLDM, casa lui Ilie, Ilies homes, lui Ilie i-a ars casa, campanie sociala, tinerii pas, Dan Perciun, Igor Grosu
Lidera PAS, Maia Sandu, a lansat o campanie pe online de solidarizare cu vlogerul Ilie, cel despre care se spune că și-ar fi dat foc la casă. Maia Sandu îndeamnă toți oamenii de bună credință care muncesc din greu să doneze pentru ea și Ilie, dar și alții ca ei, care stau pe net și cerșesc bani de la alții.

„Circa 1 milion de moldoveni se află peste hotare unde primesc salarii de mii de euro. Pentru ei, să doneze mie 1 euro, lui Ilie 1 euro, lui Andrei Bolocan și bătrânei Nate câte 1 euro nu-i mare cheltuială. De la fiecare doar câte 1 euro și eu am 1 milion de euro. De la fiecare câte 1 euro și Ilie’s Vlogs are 1 milion de euro. De la fiecare câte 1 euro și Andrei cu Nata Albot pot trăi liniștiți în Canada și să se maimuțărească pe facebook. Pentru ce să lucrăm noi, dacă voi puteți dona doar câte 1 euro? Eu sunt solidară cu toți cei care stau pe facebook ca mine și nu fac nimic! Donați, noi vă vom spune mulțumesc!”, se spune în mesajul Maiei Sandu.

Unii internauți au întrebat-o pe Maia Sandu dacă nu este mai logic să se doneze bani oamenilor care chiar nu pot lucra, oamenilor bolnavi. La care politiciana a spus că de acești oameni statul trebuie să aibă grijă.

„Dacă sunt bolnavi, cel puțin să stea pe facebook și să pună like la ceea ce postez eu.”, a punctat Maia Sandu.

Campania lansată de Maia Sandu își propune să strângă 1 milion de euro de la prostime.

 

Reclame