Dodon ripostează: Dar ce like-ul din India nu-i tot like?!

Igari Dodon

Reacția lui Igor Dodon la investigația privind numărul dubios de mare de like-uri din India nu s-a lăsat mult așteptată. În pauza dintre suspendări, când îl mai ascultă cineva, președintele a încercat disperat să explice proveniența like-urilor din India: „De pe vremea domnitorului Ștefan cel Mare, Moldova India au relații diplomatice strânse. Plus la asta limba moldovenească provine de la limba indo-europeană și nu de la latină. ” promt declară președintele.

„Și ce dacă indienii mi-au pus like? Credeți că ei nu sunt în stare să aprecieze calitățile mele deosebite de politician? Lăsați discriminarea asta și nu căutați nod în papură. ” spune rezidentul de la Condrița.

Problema like-urilor fiind una dintre cele mai importante pentru moldoveni a impus jurnaliștii să apeleze la sociologi. „India se confruntă cu o mare problemă demografică, vedeți și voi că este suprapopulată, deja a întrecut China la numărul de cetățeni. Indienii obișnuiți au încercat să caute metode de a opri suprapopularea. Igor Dodon fiind una din variantele propuse de administrația Facebook.” a declarat un vestit sociolog.

 

Reclame