Breaking news! Klaus Iohannis l-a înaintat pe Vlad Plahotniuc ca Premier al României!

Plahotniuc, Prim-ministru, Plahotniuc desemnat Premier, Klaus Iohannis, Noul prim-ministru al Romaniei, Tudose a demisonat, Dragnea, PSD
Criza politică din România se adâncește. În ultimele 4 luni, deja s-au schimbat 3 Prim-miniștri. Chiar ieri a fost demis din funcție deja fostul Premier Tudose, iar Președintele Klaus Iohannis este mai decis ca niciodată să pună punct acestei crize politice!

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă, Președintele României a declarat că-l va înainte la funcția de Prim-ministru al României pe Vlad Plahotniuc!

„Domnul Plahotniuc este și cetățean al României. A demonstrat că poate soluționa rapid și eficient crize politice. A reușit să formeze un Guvern reformator la Chișinău și i-a asigurat doamnei Angela Merkel o majoritate confortabilă la Berlin. Eu sunt convins că domnul Plahotniuc va pune punct crizei politice din România.” a declarant Klaus Iohannis.

Președintele român la invitat în această seară pe Vlad Plahotniuc la Cotroceni. Iar surse din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău ne-au declarat că avionul lui Plahotniuc este deja pregătit și urmează să decoleze la ora 14:30.

Reclame