Maximă atenție: Se așteaptă un cutremur foarte puternic în Republica Moldova!

cutremur, moldova, catastrofa naturala

Problema cu cutremurile este că nu pot fi prevenite, dat fiind că nu există nici un aparat tehnologic care ar putea face asta. Totuși există oameni care pot face anumite previziuni exacte fără nici un aparat! Ei au har divin, ei pot preveni atacuri teroriste, pot prevedea cine va deveni președintele SUA peste 10 ani, când se va descoperi o nouă planetă, etc., ei se numesc clarvăzători.

În toată lumea sunt clarvăzători, cei mai cunoscuți în istorie fiind Baba Vanga și Nostradamus. Din fericire și în Republica Moldova avem unul – Moisei Lepădatu! Iată ce declară acest supraom:

„Va fi ziua, după care va fi noapte, și din nou va fi ziua, iar următoarea noapte pământul de sub Moldova se va zgudui cu putere. Un balaur imens va porni de sub Munții Carpați și va veni cu viteză spre noi. Nimic nu-i va putea sta în cale, nici chiar Plahotniuc. Casele vor cădea ca spicele de grâu sub tăierea coasei, va fi o mare tragedie cum n-a fost de mii de ani. Nu vă pot prezice concret data, dar știu că va fi într-o noapte de joi spre vineri în luna următoare. Fiți cu băgare de seamă”, a declarat Moisei Lepădatu în direct la TV8.

Oamenii și știință au rămas fără replică. Mulți locuitori din Chișinău care stau la bloc au decis să-și părăsească aparamentele de la etaj pentru a se retrage la păriți și bunei prin sate. Vine apocalipsa?!

Reclame