Pavel Turcu ripostează: Nu am făcut sex cu studenta de la ASEM!

Pavel Turcu, Renato Usatii, consilierii partidul nostru, partidul nostru, greva foamei, greva foamei la balti

Pavel Turcu a citit și el vestea că o studentă de la ASEM întreține relații sexuală contra sumei de 150 de euro și imediat a venit cu o reacție promtă ca să fie clar odată pentru totdeauna” Nu am făcut niciodată sex cu studenta de la ASEM. În general sex am făcut ultima dată după finala de la Eurovision, încetați cu speculațiile” scrie interpretul și compozitorul pe Facebook.

„Doar eu am familia Turcu sau ce?Mai ales că aseară eram în smenă, deci nu puteam să chem studenta la mine pentru sex, încetați manipulările!” a mai adăugat vestitul interpret.

Nimeni nu știe de ce a venit Pavel Turcu cu o astfel de reacție pentru că nimeni nici nu la învinuit în vreun fel că ar fi avut sex cu studenta cu pricina. Experții din Societatea Civilă au presupus că merge vorba despre faptul că o zi întreagă pe Facebook nu s-a pomenit deloc despre Pavel Turcu, iar studenta a devenit cea mai populară persoană.

„Gelozia este cauza”, afirmă un renumit psiholog. Vedeta s-a gândit că tânăra prostituată l-ar putea înlocui în preferințele moldovenilor, iar „pesele” sale nu vor mai fi atât de populare ca până acum.

Reclame