De Bobotează, angajații S.A. „Apă-Canal Chișinău”, vor livra gratuit în total 70 de tone apă potabilă la mai multe biserici din Chișinău

boboteaza, mitropolitul vladimir, moldova

În fiecare an, pe 19 ianuarie, biserica noastră creştin-ortodoxă sărbătoreşte Botezul Domnului, sau Boboteaza, zi care marchează şi sfârşitul sărbătorilor de iarnă. De obicei, în această perioada ar trebui să fie foarte frig, ger chiar, de să „crape pietrele”, care sa justifice expresia „gerul Bobotezei”.

În acest an șeful Apa-Canal Chișinău a dat comandă ca angajații săi să doneze 70 tone de apă tuturor bisericiolor din Capitală.

„Prin rugăciunea preoțior apa simplă devine apă sfântă, vindecătoare și făcătoare de minuni. De aceea e de datoria noastră să susținem acest proces care se face doar odată pe an”, a declarat șeful Apă-Canal.

Mai mult, dacă rezervele de aghiazmă se vor epuiza în mai puțin de 24 de ore atunci cei de la Apă-Canal Chișinău vor mai donda încă 30 de tone de apă suplimentar.

„Mulțumim foarte mult pentru bunătatea sufletească de care dați dovadă, Dumnezeu va aprecia mult acest gest”, a spus Mitropolitul Moldovei.

Reclame