Maia Sandu o invită pe Silvia Radu la ea în partid: „Hai să facem un PAS împreună pentru Moldova!”

silvia radu, maia sandu, pas

Maia Sandu a organizat azi o conferință de presă cu tema „700 de tone de gunoi zilnic în Chișinău. Ce facem cu el?”. În cadrul evenimentului, lidera PAS a declarat că partidul ei vrea s-o ajute pe Silvia Radu să facă o reformă generală în capitală, lucru care nu l-a reușit primarul Dorin Chirtoacă timp de 10 ani.

„Orașul este plin de gunoi! Cum vrem noi în Europa dacă nu putem păstra curățenia și ordinea publică”, s-a întrebat retoric Maia Sandu. În acest sens, Partidul AS sare în susținerea primarului interimar Silvia Radu propunând un plan de acțiuni ca orașul Chișinău să devină mai ecologic.

Mai mult, dat fiind că ne aflăm într-un an electoral, Maia Sandu o invită pe Silvia Radu să-și unească forțele și să facă politică împreună.

„De 25 de ani țara e condusă de bărbați. E timpul ca femeile să se unească și să preia guvernarea! Astăzi o invit public pe doamna Radu să se alăture echipei PAS! Împreună vom câștiga mai multe locuri în Parlament”, a declarat Maia Sandu în cadrul conferinței transmise online pe privesc.eu.

Primarul Capitalei încă n-a comentat invitația primită. Menționăm că Silvia Radu nu face parte din nici un partid politic.

Reclame