Doi interpreți moldoveni ar putea salva lumea! NASA le-a încredințat o misiune nobilă!

johy davis, natalia ciobanu, interpreti moldova, estrada moldoveneasca

Deși suntem o țară amărâtă din punct de vedere a tehnologiei, mai ales în ceea ce ține de cosmos, avem o soluție pentru a preveni o invazie a extratereștrilor.

Republica Moldova n-a avut niciodată cosmonauți, iar cel mai sus dinte cetățenii noștri a zburat Dodon cu business clas-ul spre Antalya, dar asta nu ne încurcă să fim ingenioși. Practic viitorul acestei civilizații dar și a întregii planete se află acum în mâinile a două staruri moldovenești.

Misiunea de a salva Terra a fost oferită  starletei Johy Davis și colegei sale mult mai în vârstă Nataliei Ciobanu. Cei de la NASA și RosNano i-au impus să creeze un duet. „Cred că cea mai bună soluție ar fi ca cei doi să interpreteze piesa lui Michael Jackson- Eath Song, deși ei insistau la varianta „Iubirea înflorește primăvara”că nu prea le au cu engleza.” au spus experții în ale cosmonauticii la o conferință de presă.

„Așa voci groaznice ar trebui să sperie extratereștrii, aceștia s-ar gândi că nu mai există urme de civilizație inteligentă pe aici și ne-ar scoate din planurile lor expansioniste” a conchis un cunoscut cosmonaut.

Concertul celor doi ar urma să aibă loc pe săptămâna viitoare, să se mai încălzească un pic că Johy se teme să nu-i înghețe păsărica.

Reclame