Nu e glumă, nu e banc! Doi ţărani duc purceaua la spital cu purcei cu tot, pentru a face testul ADN! Motivul este incredibil 

doi tarani duc scoafa sa faca testul adn

O scroafă cu şase purcei, disputatã de un cioban şi un pãdurar devenit peste noapte om politic, a ajuns sãmântã de scandal într-un sat din Moldova. Primul dintre ei îl acuză pe cel din urmă de faptul că i-ar fi furat animalul şi, pentru că are un porc frate cu cel furat vrea să meargă să le facă ambilor testul ADN.

“Prima oarã, în decembrie, a început sã mã acuze de furt. Întreba oamenii din sat care au fost la mine la stânã dacã a fost bunã carnea de porc si dacã a fost soriciul tare. M-a întrebat si pe mine dacã nu i-am vãzut o scroafã de vreo 160 de kilograme pe care o pierduse. A si venit cu câtiva oameni pe la stânã, s-a uitat dupã urme, dar nu a gãsit nimic.

Zilele trecute m-am îmbolnãvit. A dat o gripã peste mine si am mutat caprele si animalele de la stânã sã le pascã altcineva. Într-o anexã, acolo, a rãmas scroafa cu sase purcei pe care i-a fãtat pe 25 martie.

Luni am trimis pe cineva sã-i dea de mâncare, dar ia-o de unde nu-i. Dupã aproximativ douã ore, m-a sunat pãdurarul Luca si mi-a spus cã e scroafa lui si cã a dus-o acasã. Am sunat la politie si am fãcut sesizare pentru furt. De atunci spune la toatã lumea prin sat, care vrea sã-l asculte, cã eu i-am furat scroafa. Chiar dacã nu este adevãrat. E animalul meu”, declară țăranul.

Gospodarul mai spune că a cumpãrat porcul anul trecut, împreunã cu alti doi. Unul a murit dupã douã luni si vierul (porc necastrat) l-a tãiat de Crãciun.

„Am vrut sã tai si scroafa, dar am vãzut cã e gestantã si am lãsat-o sã fete. Acum mi-a luat-o pãdurarul care, de când e consilier local, e alt om. S-a schimbat mult. Nu-l mai recunosti. Am fost si am dat declaratii la Politie si, de fatã cu politistii, mã înjura si îmi vorbea urât.

Spunea cã el are bani si nu se lasã pânã nu mã bagã în puscãrie. Pe mine si jumãtate de sat, care nu a fost de partea lui”, a povestit crescãtorul de animale.

Reclame