Este incredibil! Iată ce face nePreședintele Dodon atunci când este suspendat din funcție

igor dodon, psrm, socialistii, dodon suspendat, curtea constitutionala

În Republica Moldova a devenit ceva obișnuit ca președintele statului să fie suspendat din funcție de către Curtea Constituțională. Chiar dacă Dodon devine furios în acele momente din viața sa de nePreședinte, majoritatea cetățenilor se amuză pe seama acestui fapt.

Astfel când Dodon este suspendat, pentru ași calma nervii el se joacă cu Spinnerul! Da, în timp ce președintele Parlamentului, Andrian Candu promulga noii miniștri pro-europeni în componența Guvernului Filip, exact atunci Igor Dodon a fost surprins la vila prezidențială de la Condrița cum învârtea un Spinner ultra-performant.

Spinnerul lui Dodon nu e cumpărat de la Piața Centrală, spinnerul lui Dodon este cumpărat de la Tolciok, și are pe el emblema Republicii Moldova, tot așa cum avea și halatul de Bobotează. Deci este un spinner prezidențial care coastă de 3 ori mai mult decât un spinner obișnuit.

Dacă va mai fi prieten cu Putin, liderul PDM Vlad Plahotniuc i-a promis lui Dodon că îi va cadona de ziua lui un spinner cu drapelul Rusiei. Plaha-ha-ha! Dodon se va juca cu spinnerul, iar Candu va promulga legile în locul lui, cu ajutorul lui Dumnezeu și a Curții Contituționale din Republica Moldova.

Reclame