TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova – 2018

johy davis, andrei nastase, ionel istrati, platforma da, proteste pman, maia sandu, pas

Revista VIP Magazin a făcut un top 10 a celor mai proști bărbați din Republica Moldova, reprezentanți din showbiz, afaceri, politică sau modelling. Topul a fost realizat de echipa revistei, dar candidații au fost votați de public în final.

Locul 10. Toly Druga. Cântăreț și persoană care face des live pe facebook.

toly druga, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Toly s-a dovedit puțin mai deștept decât restul bărbaților din acest top și, din păcate, a ocupat ultimul loc. Sperăm că în 2019 va avea mai mult noroc. Toly Druga, toate femeile pur și simplu te adoră!

Locul 9. Johy Davis. Interpret, vocalist și muzician.

johy davis, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Chiar dacă Johy spune că nu este prost, viața a făcut ca el să ajungă pe locul 9 în acest top. Cel mai mare avantaj a lui s-a dovedit a fi stilul vestimentar inconfundabil. Cine n-a ascultat măcar odată în viață o melodie de a lui Johy Davis dejeaba a trăit până acum!

Locul 8. Pavel Turcu. Poet, prozator și facebooker.

pavel turcu, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Unul din cei mai prolifici bărbați din Ungheni, Pavel Turcu a lansat în acest an nu mai puțin de 20 de hit-uri. Melodia sa EUROVISON a intrat în tezaurul internațional al culturii. În afară de muzică, Pavel face și sporturi.

Locul 7. Renato Usatîi. Vlogger, primar de ocazie și internaut.

primar balti, balabol, pn renato usatii, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Renato Usatîi este pe locul 7 în top cei mai proști bărbați din Moldova. Meritul său este că a reușit să umple orașul Bălți cu gunoi. Mai mult decât atât, Usatîi a obținut porecla de Balabol!

Locul 6. Igor Cuciuc. Muzicant, cumătru și moldovean celebru.

igor cuciuc, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Marele Igor Cuciuc, cumătrul tuturor moldovenilor, nu doar cântă dar poate și dansa! Iar când nu dansează și nu cântă, Igor vorbește prostii. Asta i-a permis să ocupe locul 6 în acest top.

Locul 5. Valerian Mânzat. Avocat, star de cinema și businessman.

valerian minzat, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Avocatul vedetă a ajuns celebru grație pozelor sale pe facebook cu avioane, mașini de lux și ceasuri scumpe. Valerian s-a bucurat foarte mult că se regăsește în top 10 cei mai proști bărbați din Moldova. Visul său este să ajungă cândva pe locul 1.

Locul 4. Sasha Bognilov. Artist emerit al R. Moldova, laureat al ordinului Gloria Muncii.

sasha bognilov, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Acest mic geniu al muzicii moldovenești e abia la început de cale. Deși nu e prost 100%, totuși el face multe acțiuni în direcția respectivă. Și rezultatele nu întârzie să apară!

Locul 3. Andrei Bolocan. Stand-up-er, analist politic și cerșetor online.

nata albot, lumin, andrei bolocan, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Bolocan a ocupat poziția a treia în top datorită insuccesului său la concursul iUmor din România în 2017. Cântecul penis-vagin a fost declarat cel mai prost cântec din lume. Totuși există o persoană care iubește la nebunie această piesă, și ea este Nata Albot.

Locul 2. Ionel Istrati. Cântăreț emerit la nunți, cumătrii și corporative.

numa numa cu tine, ionel istrati, TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova - 2018

Încă puțin și lua locul întîi, dar n-a fost să fie… După ce a vizitat toate statele din Moldova, Ionel spune că deviza sa în viață este: prost să fii noroc să ai!

Locul 1. Andrei Năstase. Politician, membru al societății civile și comentator TV.

andrei nastase, platforma da, maia sandu, pas, guvernul filip, pdm, proteste

Titlul de cel mai prost bărbat din Moldova în 2018 a fost câștigat de liderul Platformei Demnitate și Adevăr. Politicianul a reușit să câștige acest concurs al revistei VIP Magazin deoarece el a scos în stradă zecii de mii de oameni la protestele din Piața Marii Adunări Naționale în vara lui 2015. Iar la alegerile prezidențiale din 2016 s-a retras din cursa electorală și în favoarea Maiei Sandu, astfel lidera PAS a devenit cea mai susținută politiciană de opoziție, iar Andrei Năstase a ajuns prostul satului.

MoldovanDREAM îi felicită pe toți câștigătorii!  

Reclame

Un gând despre &8222;TOP 10 cei mai proști bărbați din Moldova – 2018&8221;

Comentariile nu sunt permise.