Campania națională „Adoptă un Troll” dă roade: Nata Albot l-a adoptat pe Andrei Bolocan!

adoptă un troll, adopta un troll, Nata Albot, Andrei Bolocan, Dumitru Alaiba, emisiunea Lumina, Maia Sandu, Andrei Nastase, PAS, Platforma DA, Canada, diaspora, oameni din diaspora, Internetul Graieste, K-Lumea, IA Mania, trolli, ferme de trolli, doneaza bani, salveaza o viata, Jurnal TV, TV8, Natalia Morari
Mai mulți trolli vedete din Republica Moldova au lansat o nouă campanie națională de strângere de fonduri. Deprinși să nu lucreze, dar să frece mentă pe facebook, Nata Albot, Dumitru Alaiba, Vlada Ciobanu și alți trolli vedete de pe facebook, trolli rămași de la Vlad Filat, și-au propus să cerșească bani, pentru a se întreține unii pe altul.

Internauții au fost mai receptivi la postarea Natei Albot, care a cerșit 1000 de dolari SUA pentru ca să-l adopte pe Andrei Bolocan. În doar 24 de ore, Nata a strâns suma necesară de bani, iar Bolocan a primit o nouă șansă!

„Stimați prieteni, fiecare dați cât vă lasă inima. Cu ajutorul vostru, Andrei nu va mai cerși pe străzile reci și înghețate, va cerși deja pe online, din casă, la călduț. Ajutați-mă săl adopt.”, se spune în mesjaul bătrânei Nata.

Următorul troll care așteaptă să fie adoptat, așteaptă o nouă șansă, este Dumitru Alaiba. De doar 69 de dolari SUA mai este nevoie pentru ca Dumitru să primească șansa de a cerși online și de a renunța la practica înotatului prin bâltoace pentru a câștiga o bucățică de pâine.

Facem apel către toți oamenii de bună credință. Donați banii voștri munciți din greu bătrânei Natei, lui Bolocan și Alaiba, dar și altor trolli vedetă care zi de zi, din țări îndepărtate, stau pe facebook și vă povestesc cât de rău trăiți voi. Donați-le banii voștri și viața voastră va fi mai frumoasă!

Reclame