TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018

top 10 cele mai urite femei din moldova, maia sandu, pas, pldm, andrei nastase, platforma da, proteste pdm, guvernul filip

Revista VIP Magazin a făcut un top 10 a celor mai urâte femei din Republica Moldova, reprezentante din showbiz, afaceri, politică sau modelling. Topul a fost realizat de echipa revistei, dar candidatele au fost votate de public în final.

Locul 10. Maia Laguta – 95 de ani, blondă, tânără pensioneră

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, maia laguta, proteste moldova

Maia a ocupat locul 10 în top cele mai urâte femei din Republica Moldova, ceea ce înseamnă că este mai frumoasă decât restul de mai jos. Secretul Maiei Laguta este o dietă japoneză cu venin de viperă consumată în nopțile de vară cu lună plină.

Locul 9. Marina Rădvan – 26 de ani, brunetă, deputată socialistă

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, marina radvan, psrm, dodon, parlament deputati

Marina Răzdvan, numită și Regina PSRM, s-a remarcat prin capacitățile sale politice, dar în special prin capacitățile sale artistice. Venind odată nemachiată la Parlament, Marina le-a produs infarct miocardic la trei deputați liberali, din fericire toți au scăpat cu viață.

Locul 8. Alina Radu –  33 de ani, șatenă, jurnalistă celebră în sectorul Ciocana

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, alina radu, ziarul de garda, chisinau mass-media, investigatii jurnalistice, zdg.md rise.md

Directorea Ziarului de Gardă, Alina Radu, 125 kg, i-a masa de șase ori pe zi și de pe trei ori pe noapte. Acest regim alimentar sever a clasat-o pe locul 8 în topul realizat de VIP Magazin în 2018. Ea spune că dacă vrei să produci știri bune e nevoie să consumi alimente bune, iar dacă vrei să consumi știri multe e nevoie de consumat alimente multe. Totul e foarte simplu!

Locul 7. Corina Fusu – 29 de ani, părul incolor, politiciană ocupată

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, corina fusu, partidul liberal, ghimpu, unire, chirtoaca

Domna Fusu arată așa de antisexy încât mulți bărbați ar prefera să o vadă doar pe întuneric. Totuși farmecul Corinei constă în pălăriile sale unioniste și în ochelarii moșteniți de la Elena Ceaușescu. Pentru asta Mihai Ghimpu pur și simplu o adoră!

Locul 6. Natalia Ciobanu – 54 de ani, păr galben, artistă în devenire

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, natalia ciobanu, x factor romania, muzica despacito

Tânara vedetă de la Chișinău a obținut cu greu locul șase în acest concurs și asta din cauza că ochii săi ucid tot ce se mișcă. Este în puterea ei să cânte în așa fel ca să scoale și morții din cimitere! Președintele Igor Dodon a spus că Natalia Ciobanu era cântăreața preferată a lui Ștefan cel Mare.

Locul 5. Nata Albot – 62 de ani, brunetă, instagramer de succes

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, nata albot, andrei bolocan, lumina, live facebook

Cine nu a auzit măcar odată în viața de Nata Albot? Evident că toată lumea o știe, chiar și Andrei Bolocan a auzit de ea. Dacă mergi în Canada și întrebi de acest nume, oricine îți va spune că e atât de urâtă încât nu ai cum s-o uiți niciodată.

Locul 4. Cornelia Cozonac – 35 de ani, păr decolorat, super-jurnalistă

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, cornelia cozonac, centrul de jurnalism independent, cij

Poate unii n-o cunosc, dar ea există! Nu o căutați în Cartea Roșie pentru că nu o veți găsi acolo. Căutați-o mai bine pe facebook, sunt mai multe șanse să fie descoperită. Chipul său angelic a ajutat-o să ocupe locul patru în acest top.

Locul 3. Zinaida Grecianîi – 38 de ani, frezură glamur, politiciană extraterestă

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, zinaida grecianii, psrm dodon, socialistii, rusia moldova

Zina Karabina s-a clasat pe o poziție foarte bună dat fiind că partidul a ajutat-o, singură n-ar fi reușit nicidecum. Grecianaia poate menține orice bărbat de 10 metri distanță fără a depune prea mult efort.

Locul 2. Domnica Cemirtan – 57 de ani, blondă, activist civic cu studii inferioare

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, domnica cemirtan, concordia italia, a scufundat corabia

Da, este vorba despre moldoveanca care a scufundat o vasul Costa Concordia din Italia. Domnica a intrat în acest top pentru simplu fapt că a plătit autorii să o bage și pe ea în seamă. Inițial era pe locul nouă, dar după voturile publicului ea a fost plasată direct pe locul doi. O performanță de invidiat!

Locul 1. Maia Sandu – 64 de ani, păr negru, lideră de partidă

TOP 10 cele mai urîte femei din Moldova-2018, maia sandu, pas, guvernul filip proteste, platforma da, andrei nastase, vlad filiat, miliardu bem

Evident că locul întâi a fost luat de Maia Sandu, pentru că ea este mereu prima în toate. Fața de cioară, vocea de casetofon și privirea de șarpe, i-au permis liderei PAS să le câștige detașat acest top a celor mai urâte femei din Moldova – 2018 – organizat de revista VIP Magazin.

Felicităm cu drag toate învingătoarele! 

Reclame