(video) Maia Sandu s-a mutat la casă nouă! Noul sediu al PAS va fi în fosta clădire GBC!

PAS, noul sediu PAS, PAS trece la casa noua, Maia Sandu, Maia Sandu vorbeste cu diaspora, Ilan Shor, Șor, primarul de Orhei, Platforma DA, Andrei Năstase, Alexandru Slusari, deciziile se i-au la GBC, GBC, Plahotniuc, Nu Plaha, Nu Mixt, referendum anti Mixt, Pasha Parfeny, Partidul Actiune si Solidaritate, cine o finanteaza pe Maia Sandu, cine finanteaza PAS, declararii financiare pas, PAS cu DA, bloc electoral comun PAS si Platforma DA, cine face jocul lui Plahotniuc, democratii au trecut la casa noua, chiria sediului pas, cat achita pas pentru chiria sediului, dan perciun, PAS Youth
După ce Plahotniuc a părăsit GBC-ul, cea care a pus ochiul pe cocheta clădire din centrul orașului a fost Maia Sandu. Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate a fost văzută cum își muta lucrurile în fostul GBC. Conform rapoartelor financiare postate pe site-ul unpaspentru.md, Ilan Shor este cel care achită chiria pentru noul sediu al PAS.

„Pentru mine contează că vom avea condiții normale de lucru. PAS a devenit mai mare, aveam nevoie de un sediu mai mare. Faptul că Ilan Shor achită chiria, nu înseamnă că eu, Maia Sandu, nu-l voi critica în continuare. Exact ca și după ce am zburat la Doha cu avionul lui Shor, l-am criticat și am spus că el a furat miliarde, așa și acum, chiar dacă achită chiria noului sediu al PAS, voi continua să spun că acești bani ai lui sunt murdari.”, a comentat Maia Sandu pentru unimedia.info.

De cealaltă parte, într-o convorbire telefonică, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, s-a arătat foarte supărat de acest pas făcut de Maia Sandu. Năstase i-a spus lui Alexandru Slusari că va declara în curând public că Maia Sandu face jocul lui Vlad Plahotniuc.

Și asta nu e tot, după ce a aflat că Maia Sandu își mută sediul partidului în fosta clădire GBC, Năstase a declarat că la viitoarele alegeri parlamentare Platforma DA va merge separat de PAS. Iar Slusari a criticat că Maia Sandu este iarăși plecată în SUA, acuzând americanii că o susțin pe degeaba pe lidera PAS.

MoldovanDREAM amintește că Maia Sandu l-a folosit pe Andrei Năstase în cadrul alegerilor prezidențiale. I-a furat tot electoratul și a distrus astfel spiritul protestatar din Moldova. PAS s-a mutat la GBC după ce Vlad Plahotniuc a plecat de acolo într-un alt sediu din centrul orașului. Conform secretarului general PAS, Igor Grosu, pentru chiria noului sediu PAS, Ilan Shor achită 150 000 euro lunar.

Reclame