Motivul adevărat pentru care Renato Usatîi și-a dat demisia! Membrii Partidului Nostru vor fi șocați!

Renato Usatii demisie, renato usatii si natalia morari, ilian casu si usatii, primaria balti, cine e primarul balti

Renato Usatîi și-a dat demisia din funcția de Primar. Și-a anunțat obștescul sfârșit politic la Propaganda Nataliei Morari. Dar nu a spus motivul! Fapt care a stârnit multe semne de întrebare la mai mulți analiști politici. Dar analiștii n-au ghicit de această dată.

Din acest motiv, Ilian Cașu, ultimul membru al Partidului Nostru care mai stă lângă Usatîi, a declarat pe surse că defapt, Usatîi și-a dat demisia pentru că în Federația Rusă ar urma să se închidă Skype-ul.

„Se apropie alegerile prezidențiale în Rusia. Vladimir Putin urmează să închidă toate rețelele de socializare din țara sa, inclusiv skype-ul și facebook-ul, pentru ca Trump să nu influențeze alegerile. Dar fără skype și facebook, Usatîi nu mai poate conduce bine orașul Bălți. Așa că a ales să facă un pas înapoi, ca Bălțiul să facă zece pași înainte.”, a declarat pentru NewsMaker Ilian Cașu.

Și Natalia Morari a fost nevoită ieri să întrerupă rapid emisiunea, după ce semnalul transmisiunii Skype era pe final. Asta demonstrează că Putin deja a început a deconecta skype-urile din Rusia.

Totuși Renato Usatîi a reușit să intre în Cartea Recordurilor, ca fiind un Primar Balabol.

Reclame