Ultima oră! Ilan Shor demisionează din funcția de Primar al Orheiului și anunță că va candida pentru funcția de Primar General al Chișinăului!

ilan shor, dorin chirtoaca, unde-i miliardu, primaria chisinau, primaria orhei, jaful bem, filat pldm, raportul kroll

Lovitură de teatru în politica de pe Bâc. Astăzi Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia, după ce din bugetul de stat s-au cheltuit 9 milioane de lei pe un referendum inutil. Demisia lui Chirtoacă ar fi coordonată de Renato Usatîi, care la fel a demisionat după ce a condus 13 luni orașul Bălți prin skype, dar și de Andrei Năstase, finul lui Victor Țopa.

Dar cea mai mare surpriză vine totuși de la Ilan Shor! După ce a reușit să facă din Orhei un adevărat oraș modern cu străzi iluminate, cu parcuri europene și drum asfaltat, Ilan Shor a anunțat că demisionează din funcția de Primar al Orheiului și și-a anunțat candidatura pentru funcția de Primar al Municipiului Chișinău.

„Dintr-un sat practic, în doi am am construit un municipiu. Dintr-un Chișinău ajuns pe marginea prăpastiei, în doi ani voi face un megapolis, un oraș în care să vrei să trăiești.”, a declarat Ilan Shor.

După ce a auzit anunțul lui Shor, Dorin Chirtoacă a declarat că nu va candida pentru un nou mandat de primar general al Municipiului Chișinău.

Reclame