O firmă străină recrutează bărbați moldoveni pentru a pleca să facă sex cu femeile din Islanda! Iată ce salariu le oferă

moldova, islanda, munca peste hotare, contract de munca, salariu 3 euro

Criză de bărbați pe insula Islanda. Zeci de mii de femei caută bărbați și nu găsesc. Stau sărmanele nef#tute cu ani întregi! Fericirea la nivel național a scăzut cu 45% în ultimii doi ani. Situația nu mai putea continua în acest fel, și Guvernul de la Reykjavík (capitala Islandei) a dat start proiectului național – „Câte un bărbat bun pentru fiecare femeie frumoasă”.

Astfel o firmă din Islanda a venit recent în Republica Moldova și recrutează bărbați pentru a merge peste hotare să facă treabă cu femeile din Islanda. „Muncitorilor” li se va asigura drumul gratuit, cazare și mâncare în casele femeilor nemăritate, adică acolo unde vor „lucra”. Unica lor obligație va fi să facă amor de două-trei ori pe săptămână cu femeile pe care le vor primi în reponsabilitate. Salariu – 3 mii de euro pe lună, plus asigurare medicală.

Condițiile de participare:

  • vîrsta 20-50 de ani
  • certifiat medical care demonstrează sănătatea fizică și psihică
  • greutatea de la 60 la 90 de kg
  • înălțimea de la 160 la 190 cm
  • starea de erecție a penisului minim 5 minute.
O firmă străină recrutează bărbați moldoveni pentru a pleca să facă sex cu femeile din Islanda!
Trei femei din Islanda la un meci de fotbal – vara 2017

Doritorii de a pleca „la muncă” în Islanda pot depune dosarul în Chișinău, pe strada Maria Bieșu 74, oficiul 42, etajul 2. Orele de primire – de luni până duminică, de la ora 8 dimineața până la 8 seara.

În total vor fi selectați 500 de bărbați din Republica Moldova pentru a merge „să lucreze” cu femeile din Islanda. Contractul de muncă se face legal și se semnează pe un termen de 12 luni. Telefon de contact 069 534 642.

Reclame