Nu o să-ți vină să crezi: Cine este noul iubit al Anișoarei Loghin! Dorin Chirtoacă își va rupe părul din cap

anisoara loghin, dorin chirtoaca, pro tv, o seara perfecta, primaria chisinau, pl mihai ghimpu

Se pare că Anișoara Loghin are un nou iubit! Abia acum a devenit clar de ce jurnalista de la Pro TV Chișinău a divorțat de politicianul Dorin Chirtoacă. Anișoara avea un amant! Chiar dacă s-a căsătorit cu primarul, în secret ea se iubea cu marele artist al Republicii Moldova, Johy Davis.

Poza de mai sus este una secretă! Nu o veți găsi nicăieri, deoarece este furată direct din telefonul Anișoarei Loghin, care și-a făcut un selfie cu iubitul. Prietenul lui Johy, bine cunoscutul Toly Druga, a confirmat relația celor doi.

„Spiridușii sunt împreună de multă vreme. Mai mult, emisiunea Vorește Moldova de la Prime TV în care Johy Davis a prezentat-o pe prietena sa brunetă a fost una falsă, adică de ochii lumii, pentru show. În realitate Johy este împreună cu Anișoara, dovadă este că au petrecut împreună 14 februarie într-o excursie romantică la Paris”, declară Toly.

Contacată telefonic, Anișoara Loghin a spus că nu dorește să răspundă la întrebări despre viața sa personală. „Toate la timpul lor”, a spus ea.

Noi le dorim celor doi casă de piatră și copii frumoși!

Reclame