Din cauza RISE Moldova, Turcia închide MallDova, MedPark, liceul Heritage și opresc lucrările de reparație a preșidenției!

MallDova, MallDova se inchide, molul din Chisinau, Erdogan, Caritate.md, scandalul caritatii, RISE, Rise Moldova, investigatie rise, liceul Heritage, MedPark, cladirea presidentiei e reparata de Turcia, bani pentru reparatia cladirii presidentiei, Igor Dodon, centrul comercial MallDova
Investigația falsă realizată de killerii mediatici de la RISE Moldova a ajuns și la urechile președintelui turc, Recep Tayyip Erdoğan. Din cauza scandalului izbucnit în jurul Caritate.md, a avut de suferit imaginea Turciei, motiv pentru care președintele Erdoğan a dat ordin ca afacerile turcești din Republica Moldova să fie închise.

Astfel, în această săptămână va fi închis centrul comercial MallDova, liceul super-modern Heritage, dar și clinica privată MedPark. Deasemenea, președintele Erdoğan a dat ordin să fie oprite imediat lucrările de reparație a clădirei președintelui Republicii Moldova, care la fel se repară de pe banii turcilor.

Dar cel mai dureros pentru moldoveni, dar și români, este că președintele turc Erdoğan a jurat că Turcia nu va înapoia niciodată moldovenilor Sabia lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Dacă RISE Moldova și-a permis să murdărească în asemenea hal imaginea Turciei, atunci moldovenii să spună adio Sabiei lui Ștefan cel Mare. Toate investițiile turcești din Republica Moldova se retrag în această săptămână. Nu are RISE-ul încredere în sistemul medical turc, să se trateze la spitalul clinic de la Costiujeni atunci.”, a declarat Recep Tayyip Erdoğan pentru Europa Liberă.

Pentru că RISE Moldova nu a șters investigația falsă despre Caritate.md, președintele turc a mai declarat că ia în calcul și introducerea vizelor pentru moldovenii care pleacă vara să se odihnească la mare în Turcia.

Autorea investigației mincinoase de la RISE,  Liuba Sevciuc, nu a răspuns la telefon pentru a comenta acest caz.

Reclame