Adevărul pentru care Turcia repară clădirea preșidenției: În centrul Chișinăului va fi construită o moschee!

Trucia, in centrul Chișinăului va fi construită o moscheie, dodon erdogan 2018

Igor Dodon a anunţat marţi, 19 decembrie, că Turcia va finanţa integral reparaţia clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova, în urma înţelegerilor pe care le-a avut şeful statului cu omologul său turc, Recep Erdogan. Totuși Președentele Moldovei nu a spus nimic ce va oferi în schimb. Ori reparația clădirii va costa 7 milioane de euro!

erdogan dodon, moldova turcia, moschee chisinau 2018, reparatia presedintiei, bani turcia

O investigație făcută de jurnaliștii RISE.md scoate la iveală că în schimbul reparației Președinției RM, Erdogan va primi de la Dodon un lot de construcție în centrul Capitalei. Mai exact este vorba un teren de 25% din suprafața Grădinii Publice Ștefan cel Mare din Chișinău.

Pentru ce le trebuie la turci acest loc? Adevărul este că vor să construiască o moschee – adică o biserică musulmană. Islamiștii doresc să ridice în Republica Moldova cea mai mare moschee din Europa de Est până în 2020.

Totodată menționăm că Turcia finanțează construcții de moschei nu doar în Chișinău, dar și în alte capitale europene, precum Paris, Berlin sau București. În acest fel musulmanii vor să cucerească întreg continentul creștin până în anul 2100. Acest plan diabolic este finanțat din banii obținuți din vânzarea petrolului, spun cei de la RISE Moldova.

Reclame