Dodon: Americanii pun la cale o schemă ca Putin să piardă alegerile prezidențiale din Rusia în 2018

4t3y

În luna martie 2018 în Federația Rusă se vor desfășura alegerile prezidențiale. Poporul rus este chemat la urnele de vot să-și aleagă un nou președinte. Toate sondajele arată că Vladimir Putin este favoritul. Asta deoarece toți oponenții regimului de la Kremlin au fost arestați.

„Putin – Președinte înseamnă o Rusie puternică, iar asta nu le convine americanilor! Să știți că Donald Trump a dat comandă serviciilor secrete din SUA să pună la cale un plan ca Vladimir Putin să piardă alegerile din 2018. Cei de la Washington vor ca la Moscova să fie un lider politic slab, care să se supună lor. Acum Rusia este în perciol!”, a declarat Igor Dodon pentru KP.ru.

Vladimir Vladimirovici este de părere că Igor Nicolaevici are dreptate, dar Trump spune că Dodon f*te capu!

„Godon nu știe ce se face la Tiraspol în Transnistria, la 50 de km de Chișinău, dar vorbește despre ce facem noi la Washington. Asta e perebor”, a reacționat președinte SUA pe contul său de Twitter.

Până la alegerile din Rusia a rămas mai puțin de o lună. De menționat că Baba Vanga a prezis că Putin va fi președinte până când va muri, după care Rusia va fi ocupată de China.

Reclame