Maia Sandu: Am aflat secretul lui Putin! El are o icoană care îl face atotputernic

gtery.png

Oameni din întreaga lume se întreabă care este secretul lui Vladimir Putin! Cum reușește de atâția ani să fie politicianului nr.1 în Rusia? Dar nimeni n-a putut afla răspunsul… cu excepția unui singur om, Maia Sandu! Se pare că lidera PAS a descoperit enigma președintelui rus!

„Eu am aflat care este secretul lui Putin. El are o icoană la care se roagă în fiecare dimineață și asta îi dă putere pentru toată ziua. Liderul de la Kremlin spune o rugăciune specială care are un efect magic asupra sa. Dacă într-o zi uită să se roage la icoana făcătoare de minuni, atunci Putin devine un om obișnuit și nu mare este atotputernic”, declară Maia Sandu.

Se cunoaște că pe icoana este reprezentat Sfântul Vladimir. Există informații că Donald Trump a plătit un milion de dolari pe cel mai bun spion din lume ca să-i fure icoana lui Putin, dar misiunea a eșuat. Spionul a fost prins de bodyguarzii președintelui rus și a fost condamnat la moarte prin tăirea capului.

Experții politici spun că icoana îl va ajuta pe Putin să câștige alegerile prezidențiale din acest an și va rămâne în continuare la conducerea statului rus. Apropo, dacă Dodon va fi cuminte, Putin i-a promis că îi va da cadou și lui o icoană.

Reclame