Ultima oră! PAS are un nou președinte de partid!

PAS, Congresul PAS, Maia Sandu, Maia Pinochio, Pinochio, reactia FMI, FMI, Maia Sandu prinsa cu minciuna, averea maiei sandu
În prag de campanie electorală, PAS și-a schimbat președintele de partid. Congresul formațiunii a decis prin vot unanim ca Maia Pinochio să ocupe funcția de președinte de partid în detrimentul Maiei Sandu.

„Maia Pinochio este în primul rând sinceră cu noi. Ea ne spune când minte, fapt ce ne bucură.” a declarat Dan Perciun.

„În primul rând ca să ajungi la putere, trebuie să poți spune minciuni. Mă bucur că avem cel mai mincinos lider de partid! Înainte cu Maia Pinochio.”, se spune în luarea de cuvânt a lui Igor Grosu.

Maia Pinochio a fost prezentată publicului larg chiar de directorul executiv al FMI. Printr-un comunicat de presă, acesta a declarat că Maia Sandu a mințit atunci când a spus că este purtătoarea de cuvânt a Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

La finalul Congresului PAS, Maia Pinochio a declarat că atunci când va veni la putere, în Moldova se va trăi mai bine. Imediat după declarație nasul ei s-a lungit cu 20 de cm.
ministrul educatiei, fostul ministru al educatiei, maia sandu la educatie, reformele maiei sandu la ministerul educatiei

Reclame