Exclusiv! Sloganul Platformei DA pentru alegerile din Chișinău – Chișorcosul se întoarce!

Andrei Nastase, Nastase este candidatul Platformei DA pentru functia de primar, alegeri locale in Chisinau, sloganul Platformei DA, un milion de maini, Nastase se vrea primar general, Platforma DA s-a lansat in alegerile locale, candidatul unic la alegeri, PAS, Maia Sandu, bloc electoral comun PAS si DA
Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, este candidatul Platformei DA la alegerile pentru primăria Chişinău. Anunţul a fost făcut cu puţin timp în urmă.

Potrivit reprezentanţilor Platformei DA, decizia privind desemnarea lui Andrei Năstase a fost luată după mai multe discuţii şi consultări în cadrul Consiliului Politic Naţional. În cadrul ședinței, toți membrii Consiliului Politic Național au decis ca Platforma DA să meargă la alegeri cu următorul slogan:

CHIȘORCOSUL SE ÎNTOARCE! 

Membrii Platformei DA sunt sigur că toți locuitorii municipiului Chișinău îl asociază pe Andrei Năstase cu un chișorcos. Motiv pentru care automat orice chișorcos văzut pe stradă va fi perceput drept Năstase. Iar asta înseamnă că banere electorale practic nu vor trebui de făcut.

Maia Sandu a declarat că PAS va înainta propriul candidat pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău, din motiv că Partidul Acțiune și Solidaritate nu poate să se asocieze cu un chișorcos.

 

Reclame