Mai mulți chișinăuneni au decis că dacă Năstase ajunge Primar, ei se mută cu traiul la Orhei!

andrei nastase, platforma da, victor topa, prostul satului, Nastase candidatul Platformei DA pentru functia de primar, Nastase se vrea primar al Chisinaului, alegeri locale in Chisinau, primar general, consiliul municipal chisinau, candidatul unic pentru functia de primar
Lansarea lui Andrei Năstase în campania electorală pentru funcția de Primar General al municipiului, nu a lăsat indiferenți locuitorii Chișinăului. Zeci de oameni au scris petiții la preturile de sector că își rezervă dreptul să se mute cu traiul la Orhei, în caz că Năstase ajunge primat general.

„Dacă prostul satului ajunge Primar, m-am mutat la Chișinău și voi da în judecată Consiliul Municipal Chișinău pentru daunele psihologice aduse familiei mele.”, a declarat mătușa Vera.

„Să ajungi la 1% și să te vezi primar, trebuie să fii prostul satului. Voi fi nevoit să mă transfer la un colegiu din Orhei dacă Năstase ajunge primar.”, a declarat Dinu Plângău, student la Universitatea Fără Frecvență.

„E prostul satului și vrea să ajungă prostul orașului? Foarte bine! Dacă se merge la acest pas, eu mă mut la Orhei.”, a declarat un antreprenor din sectorul Râșcani al Capitalei.

La fel și restul oamenilor care au anunțat că se vor muta cu traiul la Orhei, au declarat că sunt împotriva ca un prost al satului să conducă cel mai important oraș al țării.

Reclame