FOCUS! Cine va fi candidatul comun PAS-PDM-PPDA? Iată ce spune clarvăzătorul Moisei Lepădatu

primar de chisinau, iată ce spune clarvăzătorul Moisei Leapdatu

Cel/cea care va candida pentru Primăria Chișinău, trebuie să fie UN CANDIDAT UNIC și trebuie să fie identificat de partidele pro-europene. Despre asta a anunțat președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul şedinţei săptămânale a partidului.

Declarația lui Plahotniuc a creat o totală confuzie. Unii spun că Plahotniuc îl va susține pe Andrei Năstase, alții zic că PDM va susține candidatul din partea Maiei Sandu, iar o treia categorie spun că alegerile locale în genere nu vor avea loc în acest an la Chișinău… Clarvăzătorul Moisei Lepădatu vine să toarne lumină!

„După 10 ani de primar liberal impotent, pe scaunul puterii de la Primăria Capitalei va sta o femeie! Este brunetă, aprigă ca focul, dar cu inima moale ca pânea caldă și necăsătorită. Ea va fi susținută de Plahotniuc și de Europa, și tot ea va fi aleasă de popor să conducă cetatea cu dreptate”, a spus Moisei Lepădatu pentru Radio Chișinău.

Astfel, din spusele clarvăzătorului, care a prezis în 2014 alegerea președintelui Iohanis în România, reise că primar de Chișinău în 2018 va fi Maia Sandu.

Reclame