Andrei Năstase: Dacă ajung Primar de Chișinău în 2018, voi construi un metrou de la Aeroport până la Catedrală. Votați-mă!

Andrei Năstase, dacă ajung Primar de Chișinău în 2018, voi construi un metrou de la Aeroport până la Catedrală

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) l-a propus pe Andrei Năstase să fie primarul Capitalei în locul lui Dorin Chirtoacă! Chiar dacă Maia Sandu a refuzat să-l susțină, totuși Năstase este motivat să câștige aceste alegeri locale: Am ales să înving! este sloganul liderul Platformei DA.

Locuitorii Capitalei se întreabă ce va face Andrei Năstase dacă va ajunge Primar General?

„Oameni buni, dacă mă votați pe mine să conduc Primăria, eu voi face din orașul nostru o metropolă mai ceva ca Parisul. Voi micșora prețurile la încălzirea blocurilor cu 20%, voi face ca transportul public să fie gratuit în fiecare weekend și voi ieftini băuturile alcoolice cu 40%. Mai mult, dacă eu ajung Primar de Chișinău în 2018, promit că voi construi un metrou de la Aeroport până la Catedrală. Votați-mă și nu veți regreta”, al vostru lider antioligarhic Andrei Năstase.

Mai mulți experți economici spun că promisiunile lui Năstase sunt electorale și nerealiste, dar membrii Platformei DA sunt siguri că totul e foarte real. „Domnul Președintele are bani mulți și poate face tot ce a promis! El va găsi finanțare din Germania, acolo unde nașul său are multe afaceri prospere. Trebuie să avem încredere în el”, a spus Dinu Plângău, tânăr susținător a lui Năstase.

Menționăm că Dorin Chirtoacă a anunțat că alegerile anticipate în Chișinău trebuie să aibă loc pe 20 mai.

Reclame