Andrei Năstase va muta monumentul lui Ștefan cel Mare dacă ajunge Primar: Vom lărgi PMAN ca să încapă mai mulți oameni la proteste!

andrei nastase, vom lărgi PMAN ca să încapă mai mulți oameni la proteste, platforma da

Încă nu a ajuns Primar de Chișinău, dar candidatul Andrei Năstase deja are planuri grandioase cum să transforme imaginea orașului.

Liderul Platformei DA vrea să aducă trei pui de elefant la Grădina Zoologică, să schimbe denumirea străzii Alexandr Pușkin în cinstea nașului său Victor Țopa, și să mute monumentul lui Ștefan cel Mare din centrul capitalei oleacă mai în interiorul parcului. Motivul pare cu totul absurd:

„Când voi fi Primar General, voi lărgi Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) ca să aducem mai mulți oameni la protestele organizate de Platforma DA și Partidul Nostru! Voi da comandă ca monumentul lui Ștefan cel Mare să fie mutat așa ca să încapă peste 100 000 de oameni atunci când vom organiza un mare protest împotriva regimului oligarhic. Asta va fi prima mea reforma, dar a doua mare reformă o țin în secret pe moment”, a declarat Andrei Năstase la Jurnal TV.

chisinau, Piața Marii Adunări Naționale (PMAN)

Acest lucru i-a înfuriat de unioniști! Ei spun că Năstase să se ducă nah*i, nu la Primărie. „Chișinăul are nevoie de un primar normal, nu de un debil”, a reacționat Vlad Bilețchi, președintele ODIM, pe facebook.

Reclame