Ultima oră! Membrii PAS au decis s-o cloneze pe Maia Sandu

maia sandu, pas, partidul actiune si solidaritate, chisinau balti, republica moldova

Criză de oameni în Partidul Acțiune și Solidaritate! În afară de Maia Sandu nu mai există nici un membru PAS care să fie cunoscut de oameni.  În  noul context electoral, când CEC a anunțat azi că pe 20 mai vor fi alegeri în Bălți și Chișinău, PAS a luat o hotărâre incredibilă!

„Noi vrem să câștigăm funcția de Primar al Capitalei, de aceea o vom înainta pe Maia Sandu candidat din partea PAS. Suntem siguri că ea va ajunge în turul 2 și va învinge candidatul lui Dodon”, a declarat vicepreședintele partidului, numele căruia nu-l cunoaște nimeni.

Cu Capitala situația e ca și rezolvată, dar PAS are o problema la Bălți.

„La Bălți tot pe Maia Sandu o vom înainta. Doar ea poate să prea fotoliul de primar pierdut de Renato Usatîi. Din păcate legea Republicii Moldova nu permite ca un cetățean să fie primar în două localități, de aceea am fost nevoiți să o clonăm pe Maia Sandu pentru a putea candida în două locuri simultan”, a spus vicepreședintele PAS.

În acest sens, Maia Sandu a plecat deja în Germania pentru a fi clonată. Procesul va avea loc într-o clinică medicală super-modernă din Frankfurt, va costa 150 000 de euro și va fi achitată din banii lui Veaceslav Platon. Dacă totul va decurge normal, ambele Maie Sandu se vor întoarce în Moldova peste 7 zile.

Clonarea unui politician nu este o premieră. Presa americană a scris în 2013 că Vladimir Putin ar fi murit într-un accident montan, iar actualul președinte al Rusiei este o clonă a adevăratului Putin. Partidul Edinaia Rossia a negat informația.

Amintim că prima dată în lume a fost clonată oaie cu 20 de ani în urmă, iar în prezent se clonează și ființe umane cu succes, numai că clonarea oamenilor costă foarte scump.

Reclame