Ultima oră! DoReDos va câștiga Eurovision. În 2019 concursul se va organiza la Chișinău, iar Plahotniuc construiește deja o Arenă!

DoReDos - My Lucky Day, Eurovision 2018, Eurovision la Lisabona, Eurovision 2019, Arena Chisinau, Moldova a castigat Eurovision
Este deja bătut în cuie – trupa DoReDos vor câștiga concursul Eurovision, iar în 2019, în premieră, grandiosul concurs va fi organizat la Chișinău. Da, toți vor spune că noi nu avem un spațiu unde am putea organiza un asemenea eveniment de amploare. Dar această întrebare ține deja de domeniul trecutului, deoarece Plahotniuc a promis că într-un an de zile conrtuiește în capitală – ARENA CHIȘINĂU!
Arena Chisinau, prima arena din Moldova, complex sportiv, complex cultural, PDM, Vlad Plahotniuc, Andrian Candu

Conform informaţiilor furnizate de PDM, Arena Chişinău va avea o capacitate de 3.000-5.000 de locuri pe scaune, 800-1.200 de locuri de parcare şi va putea găzdui diferite evenimente sportive, dar şi conferinţe, expoziţii sau concerte. Construcţia va avea de asemenea o piscină olimpică, terenuri de tenis, facilităţi pentru spa şi fitness. Arena Chişinău va ocupa o suprafaţă totală de 10 hectare în Stăuceni, sectorul Rîşcani.

Deci construcția este perfectă pentru a organiza Eurovision, lucru recunosc chiar de Andrian Candu.

Totul a fost pus la punct din timp. DoReDos a fost aleasă special din stânga Nistrului, ca să câtige Eurovisionul, iar de aici să înceapă reunificarea țării cu Transnistria. Astfel, în 2019 Eurovision va fi organizat la Chișinău, iar în 2020 Transnistria va redeveni oficial în componența Republicii Moldova.

Iată cum va arăta Arena Chișinău în care se va organiza Eurovision 2019:

Reclame