(foto) Andrei Năstase propune un nou concept de WC-uri publice în Chișinău: „Nici un strop pe alături”!

Primaria chisinau nastase, candidati primar chisinau, chisinau primar, alianta pas si platforma da, wc-uri publice chisinau

Abia s-a stabilit data alegerilor că deja a și început campania electorală pentru capitala Republicii Moldova. Unul din candidații la primărie, Andrei Năstase propune un concept inedit de WC-uri publice: „Nici un strop pe alături”. WC-urile o să fie și mai eficiente pentru că vor avea și potrtretul lui Năstase.

Unul din PR-iștii lui Năstase spune că moldovenii instinctiv nu prea-și iubesc primarul și dacă câștigă această antipatie poate fi folosită în scopuri nobile. „Să mă piș pe tine este o vorbă foarte folosită, iar dacă câștigăm alegerile vom și putea aplica acest lucru în practică. Fiecare locuitor a capitalei se va putea urina în gura primarului Năstase.” spune plin de entuziasm consilierul candidatului la primărie.

De menționat că această mișcare l-a ridicat în sondaje pe Năstase. Pentru prima dată în ultimii 2 ani, liderul Platformei DA a depășit pragul psihologic de 5%.

Reclame