Stephen Hawking a înviat din morți și transmite un mesaj tulburător Omenirii!

sua, Stephen Hawking a înviat din morți, marele fizician al secol 21

Stephen Hawking, unul din cei mai cunoscuţi fizicieni şi cosmologi contemporani, profesor la Universitatea Cambridge, a înviat după ce a murit cu trei zile în urmă la vârsta de 76 de ani! Despre aceasta a anunţat familia sa, relatează presa internațională. Iată ce mesaj transmite omenirii cel mai mare savant din lume:

„Am fost pe lumea cealaltă și l-am văzut pe Dumnezeu. El ma întrebat unde vreau să merg, în Rai sau în Iad? Eu am răspuns, Doamne vreau să merg înapoi pe Pământ! Atotputernicul a rămas șocat de răspuns, și apoi a zis: Cu adevărat tu, un invalid imobil, ești cel mai deștept om din lume! De aceea te voi reînvia și îți voi îndeplini dorința. Amin!”, povestește emoționat Stephen Hawking pentru Euronews.

Mai mult, după ce a înviat în carne și oase, marele savant nu mai stă imobilizat în scaunul cu rotile, deja poate merge și chiar poate vorbi liber.  „După ce am vorbit cu Dumnezeu, am decis că va publica o carte despre asta. Voi scrie cea mai importantă carte din lume! Aveți răbdare, când va fi gata o să pun un status pe Facebook”, a promis savantul american.

Marea majoritatea sunt acum șocați și nu le vine a crede că e real ca un om să reînvie din morți!

Reclame