Prima declarație a lui Putin: Mulțumesc lui Dodon! Fără susținerea lui nu câștigam din primul tur

Prima declarație a lui Putin, după ce a câștigat alegerile, igor dodon, republica moldova 2018

Vladimir Putin a fost reales, duminică, încă din primul tur, în funcţia de preşedinte al Rusiei, după ce a obţinut 76,65% din voturile ruşilor. Potrivit rezultatelor, aproape 55,5 milioane de votanţi au optat pentru preşedintele în exerciţiu.

Prima declarația a lui Putin după ce a câștigat alegerile a șocat opinia publică internațională!

„A fost o campanie electorală foarte dură! Nu a fost deloc ușor să înving, concurenții mei au fost foarte puternici. Recunosc că cel mai tare mi-a fost frică de Ksenia Sobciak. Dar ce a fost rămâne în urmă, contează că voi conduce Rusia încă 6 ani de acum încolo! Mulțumesc tuturor care m-au votat, și în mod special mulțumesc pentru susținere prietenului meu devotat din Republica Moldova. Mulțumesc Igor, fără ajutorul tău nu câștigam din primul tur”, a declarat plin de emoții Putin, azi dimineață în fața presei de la Moscova.

Menționăm că și Putin l-a ajutat pe Dodon să câștige alegerile prezidențiale din RM în 2016. Deci ajutorul a fost reciproc.

Amimtim că în 2002, Putin a primit 52,94% dintre voturi, în 2004 a obţinut 71,31% dintre voturi, iar la alegerile din 2012, 63,6% din cetăţenii ruşi l-au votat pe Vladimir Putin. Sondajele arată că la alegerile din 2024, Putin va fi votat cu 82% din voturi.

Reclame