Andrei Năstase: Dacă Maia Sandu se mărită până la toamnă, sunt gata să-i fiu naș de cununie!

andrei nastase, platforma demnitate si adevar, platforma da, jurnal tv, victor topa

Liderul Platformei DA Andrei Năstase, fiind invitat la emisiunea „Fără Măști” de la ImpactTV, și-a permis să facă o glumă pe seama vieții personale a partenerei sale, lidera PAS. În contextul în care Năstase este finul oligarhului Victor Țopa, prezentatoarea Ileana Rusu l-a întrebat ce părere are despre cumătrismul politic din Republica Moldova, la care Năstase a răspuns ironic:

„Vă spun cu toată sinceritatea, dacă Maia Sandu se mărită până la toamnă, sunt gata să-i fiu naș de cununie! De ce nu? Noi cu soția suntem pregătiți să devenim părinți spirituali a unei noi familii. Plus că avem un respect deosebit pentru doamna Maia, ea este o femeie de treabă, care merită să totul de la viață”, a spus emoționat Andrei Năstase.

Fiind cotactată telefonic pentru a comenta declarația președintelui DA, lidera PAS a răspuns că ea comentează doar declarații ce țin de viața politică, în rest roagă să nu fie deranjată!

Amintim că Andrei Năstase este căsătorit, iar familia sa locuiește de mai mulți ani într-o vilă din Frankfurt (Germania), el se află în Moldova de unul singur pentru a conduce proiectul politic Platforma DA.

Reclame