Exclusiv! Năstase și-a dat întâlnire cu Dodon la Mănăstirea Putna și uneltesc împotriva Maiei Sandu!

Igor Dodon, Andrei Năstase, Liderul PPDA la Putna, Andrei Năstase în România, viitorul primar de Chișinău, alianta PAS cu DA, PSRM, Dodon pe Athos, Năstase a vizitat mănăstirea Putna, ctitoria lui Ștefan cel Mare, Maia Sandu, alegeri in Chisinau,

Lucruri negre se întâmplă chiar acum în politica moldovenească. Politicienii uneltesc unii împotriva altora, practic se mănâncă ca niște câini, lucru ce enervează poporul. Ultima mare cascadorie a fost pusă la cale de Dodon și partenerul lui de proteste, Năstase.

Aparent, totul e ok, Năstase a plecat pe neprins de veste în România, la Putna, iar exact în același timp Dodon a plecat în Grecia, pe muntele sacru Athos. Doar că la mijloc ceva extrem de interesant! În timp ce noaptea Năstase dormea cu călugării de la mănăstire, avionul lui Dodon a zburat de la Atena la Iași, iar din Iași la Putna cu o mașină de marca Mercedes Benz.

La Putna, în miez de noapte, chiar pe mormântul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, Dodon și Năstase au bătut palma și au jurat că nu-i vor permite Maiei Sandu să le strice planurile de acaparare a puterii în stat.

Jurământul lui Dodon și Năstase a fost bagoslovit de călugărul șef de la Putna, care a declarat că nu ar accepta niciodată ca în fruntea Moldovei lui Ștefan cel Mare să ajungă o persoană care nu crede în bunul Dumnezeu și care nu a călcat niciodată în Casa Lui Dumnezeu.

 

Reclame