PSRM adună semnături pentru un nou Referendum: Sărbătorile Pascale trebuie să fie stipulate în Constituție!

PSRM adună semnături pentru un nou Referendum, Sărbătorile Pascale trebuie să fie stipulate în Constituție

Partidul Socialiștilor din Moldova s-a lăsat de socialism și a început să-i deie cu creștinismul. Cel puțin liderul PSRM, Igor Dodon un mare fan al Patriarhului Kiril de la Moscova, vrea să introducă religia în Constituție!

„Ne-am apucat de strâns semnături, vrem să organizăm un referendum pentru a introduce Paștele în Constituție. Avem nevoie de 10 000 de voturi ca să inițiem procedura legală. Domnul Putin ne-a asigurat toată susținerea logistică. E timpul să legalizăm Învierea lui Isus Hristos în Republica Moldova”, a spus Igor Dodon.

Menționăm că în prezent doar în Mexic, Belarus și Estonia Sărbătorile Pascale sunt stipulate în Constituție. După ce au votat această lege, în cele trei țări PIB-ul pe cap de locuitor a crescut cu 25%, spun socialiștii-creștin-ortodocși de la Chișinău.

Mihai Ghimpu a criticat dur propunerea lui Dodon! „Noi trebuie să facem referendum ca să ne unim cu România, nu ne trebuie probleme cu Dumnezeu”, a reacționat speriat liderul PL.

Comisia Electorală Centrală (CEC) a informat că organizarea unui referendum în Republica Moldova costă 30 000 000 lei din banii poporului. Asta este egal cu pensia la o mie de bătrâni timp de jumate de an.

Reclame