Maia Sandu îl acuză pe Plahotniuc că a declanșat codul galben în sudul țării ca să-i fure culoarea și sloganul!

fenomen meteorologic unic, a nins cu zapada galbena, omat galben, in sudul tarii ninge cu zapadat galbena, Maia Sandu, PAS, Cod Galben, Plahotniuc, PDM, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate

Lidera PAS, Maia Sandu, a sesizat președintele Statelor Unite ale Americii, Comisia de la Veneția acum câteva clipe în urmă, precum și alte instituții europene foarte importante, după ce în Basarabeasca, Taraclia și alte localități din sudul Moldovei a nins cu zăpadă de culoare galbenă.

Maia Sandu acuză guvernarea prin persoana lui Vlad Plahotniuc precum că el de la GBC a făcut ca zăpada să fie galbenă. Sandu afirmă că Plahotniuc deține proiectile speciale aidoma celor ce lansează rachete când plouă cu grindină, doar că Plahotniuc pune în proiectile tot felul de substanțe chimice interzice ce pot colora zăpada.

„Stimați lideri mondiali, iată ultima mârșăvenie pusă la cale de Plahotniuc și GBC-ul său. Pentru că nu au nici o șansă în fața mea, în fața Maiei Sandu și a altor persoane din PAS, precum doamna Sandu, Plahotniuc a decis să-mi fure culoarea politică cu care am câștigat de facto alegerile prezidențiale, precum și sloganul politic electoral – Cod Galben. Rog imediat să interveniți în forță!”, se spune în comunicatul Maiei Sandu.

Președintele Trump nu a răspuns deocamdată la telefon pentru a ne comunica ce decizie va lua.

Reclame