Andrei Năstase a fost DEMIS din funcția de Președinte al Marii Adunări Naționale. Află cine este noul LIDER!

andrei nastase, platforma da, maia sandu, pas, guvernul filip, pdm, proteste

Președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, a fost demis ieri din funcția de Președinte al Marii Adunări Naționale, de cei peste 100 000 de oameni prezenți în Piața Marii Adunări Naționale la Marea Adunare Centenară. Mulțimea prezentă l-a acuzat pe Năstase de TRĂDARE, și de fățărnicie. Cunoscând despre intenția oamenilor de a-l demite, Andrei Năstase a lipsit de la evenimentul istoric.

Consiliul Marii Adunări Naționale a votat UNANIM ca Președinte al Marii Adunări Naționale să fie fostul Președinte al României, Traian Băsescu.

Oamenii au cerut de la Băsescu să le apere interesele și să nu-i trădeze așa cum i-a trădat Andrei Năstase prin alianța cu pro-rușii Igor Dodon și Renato Usatîi.

„Prostul Satului nu poate fi Președinte al Marii Adunări Naționale, afară cu el”, se auzea din mulțimea furioasă pe liderul PPDA.

„Marea Adunare Națională i-a oferit o șansă să facă ceva pentru noi, poporul, nu pentru hoții și criminalii care apar seară de seară la Jurnal TV. La gunoi, Năstase!”, a declarat primarul satului Mândrești, raionul Telenești, satul de baștină a lui Năstase.

Amintim că Marea Adunare Națională se convoacă anual și hotărăște cine să-i fie Președinte.

Reclame