EXCLUSIV! Igor Dodon a PARTICIPAT la Marea Adunare Centenară!

 

Igor Dodon, Marea Adunare Centenara, Unirea cu Romania, Unirea Bsarabiei cu Romania, PSRM, Partidul Socialistilor, Ion Ceban

O fotografie exclusivă a fost transmisă redacției MoldovanDREAM. Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat ieri la Marea Adunare Centenară de la Chișinău! Cu drapelul României în spate și simbolul Centenarului în mână, Dodon s-a strecurat în mulțime și a strigat UNIRE.

Surse din cadrul PSRM ne-au declarat că Igor Dodon este defapt unionist și are de rând cu ceilalți 20 de deputați socialiști, cetățenia României. Iar discursurile pro-rusești din prezent sunt defapt o diversiune!

„Președintele Dodon vrea să intre în istorie alături de Cuza, Viteazu, Ștefan cel Mare și alți mari domnitori români. După alegerile din 2018, împreună cu partidele unioniste ce vor accede în Parlament în frunte cu PUN-ul lui Traian Băsescu, Dodon va promulga Unirea Republicii Moldova cu România. În schimb, Dodon vrea funcția de Prim-vicepreședinte al României Mari, iar în Constituția României limba oficială să fie română, iar în paranteze moldovenească. Partea română desigur că a acceptat condițiile lui Dodon.”, ne-au declarat sursele noastre sigure care au solicitat să le fie păstrat anonimatul.

Câțiva oameni din PMAN l-au recunoscut totuși pe Dodon. Dânsul însă a declarat că este un alt Igor Dodon din satul Sadova care a votat pentru Unire, dar nu-i svoluciul cela de la televizor care vorbește despre Moldova Mare și alte prostii.

 

Reclame