În sfârșit a descoperit că există troleibuze! Năstase s-a mirat că taxatorii au atâția bani, dar nu donează în caznaua Platformei DA

chisinau, năstase s-a mirat că taxatorii au atâția bani, dar nu donează în caznaua Platformei DA

Liderul Platformei DA s-a dezis de automobilul său de lux și a decis azi să călătorească cu troleibuzul. Nu, să nu vă gândiți că asta are vreo legătură cu faptul că el candidează la funcția de Primar în Chișinău. Totul s-a întâmplat absolut întâmplător.

„Eu am 42 de ani și recunosc că abia azi am aflat că există troleibuze în oraș. Și ce puteam să fac? Mi-am luat inima în dinți și am urcat în troleibuzul 22. Mi-a plăcut foarte mult, se vede din poză pe fața mea acest lucru. Totuși după 15 minute am decis să cobor, nu mai suportam mirosul”, a declarat Andrei Năstase pentru Tribuna.md.

Cel mai mult pe domnul politician l-a șocat faptul că taxatorii au o grămadă de bani.

„Eu credeam că ei sunt vai de capu lor, dar nu-i chiar așa! Taxatoarea de la troleibuz avea un teanc de bani în mână. Am întrebat-o pe doamnă de ce nu donează nimic pentru Platforma DA, iar ea mi-a răspuns că toți politicienii sunt niște mizerii. Am rămas șocat să aud asta! Eu credeam că pe mine toți mă respectă”, a mărturisit cu tristețe liderul PPDA.

Concluzia lui Năstase a fost simplă. Pe viitor nu va mai ucra în troleibuze și va continua să călătoreacă cu Mercedesul său în valoare de 50 000 de euro.

andrei nastase masina, platforma da, primaria chisinau, jurnal tv

Reclame

2 gânduri despre &8222;În sfârșit a descoperit că există troleibuze! Năstase s-a mirat că taxatorii au atâția bani, dar nu donează în caznaua Platformei DA&8221;

Comentariile nu sunt permise.