De ziua Marii Uniri, toți moldovenii care au participat la „Marea Adunare Centenară” vor primi cadou Cetațenia României!

De ziua Marii Uniri, toți moldovenii care au participat la Marea Adunare Centenară, vor primi cadou Cetațenia României

Astăzi a avut loc ședinţa solemnă în Parlamentul de la Bucureşti, dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. La finalul ședinței, deputații cu adoptat o hotărîre cu majoritate de voturi.

La eveniment a participat și preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Andrian Candu, care a rostit un discurs de la tribuna centrală. Candu a mulțumit României pentru susținerea integrării Moldovei în UE.

„De ziua Marii Uniri, toți moldovenii care au participat la Marea Adunare Centenară vor primi cadou Cetațenia României. Legea intră în vigoare pe 27 martie 2018”, a declarat președintele Parlamentului de la București, Liviu Dragnea.

liviu draganea psd, romania, parlament bucuresti

Amintim că duminică la Chișinău a avut loc „Marea Adunare Centenară”, dedicată împlinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România. La marș au participat peste zece mii de oameni. Fiecare din ei va primi gratis cetățenia română până la sfârșitul anului curent.

Liviu Dragnea a mai spus cei care deja au dublă cetățenie vor primi la vară cadou o vacanță pe litorulul Mării Negre.

Reclame