Ultima oră! În acest an Focul Haric va fi adus de Andrei Năstase, cu troleibusul!

Andrei Năstase, PPDA, Platforma DA, Focul Haric
Ani la rând al vostru Vlad Filat avea grijă să fericească moldovenii de Paște, aducând acasă, în Moldova, sfântul Foc Haric. Dat fiind faptul că Vlad Filat este la închisoare pentru că a ciordit un miliard, moldovenii s-au pomenit în situația în care să nu mai aibă pa masa de sărbătoare Focul Haric.

Și pentru că un rău nu vine niciodată singur, și președintele Igor Dodon, a semnat un decret prin care a recomandat să nu ne jucăm cu focul.

Totuși candidatul binomului PAScuDA pentru Chișinău, Andrei Năstase, a decis să-și facă PR pe seama acestui foc sfânt și a declarat că până în ziua Paștelui, Focul Haric va ajunge în Moldova. Și pentru a demonstra că e om simplu, Năstase a adăugat că va aduce focul cu troleibusul!

„Voi aduce Focul Haric cu troleibusul. Sunt om simplu și printre oameni mă aflu. Ruta PMAN-Aeroport se îndreaptă spre Sfântul Mormânt din Israel. ” a declarat Năstase pentru Jurnal TV.

PPDA dă asigurări că nu există nici un pericol ca lui Năstase să-i ardă curul, dat fiind faptul că 24 de ore pe zi acesta este pișat în pantaloni, iar din popor se știe că curul ud nu arde.

Reclame