Arnold Schwarzenegger a fost operat la Spitalul Republican! De ce a ales să fie operat anume în Moldova?

Arnold Scwarzenegger

Renumitul actor și politician american Arnold Scwarzenegger a fost operat cu trei zile în urmă la inimă. Operația s-a făcut în spitalul Republican din Chișinău. O grămadă de lume se tot întreabă, de ce renumitul actor și fostul guvernator al regiunii California a ales să fie operat anume în Moldova. Răspunsul a fost mai simplu decât ne așteptam.

„Sunt deprins cu condiții grele, în filmele mele mereu am parte de ce e mai greu, de foamete, frig și condiții grele. Am decis să mă operez în cele mai grele condiții pe care le-am găsit în Moldova. Pe lângă faptul că medicii vorbesc doar limba rusă, ne mai dau și un borș fără sare pe care nu prea îl poți mânca. Acum sunt gata să mă filmez în orice film, viața m-a pregătit de orice.” a spus Arnold Scwarzenegger pe contul său nou de odnoklassniki creat pentru a comunica cu colegii săi de salon din spital.

Gluma-i glumă dar este primul caz din istorie când o poză făcută de la spitalul Republican acumulează 70 de mii de like-uri, anume atâtea a strâns Terminatorul pe Instagram.

Reclame