Poliția Moldovei: Pe 1 aprilie o soție și-a păcalit soțul că a fost violată de vecin. Ce a urmat te va șoca!

pe 1 aprilie o soție și-a păcalit soțul că a fost violată de vecin

De ziua păcălelilor moldovenii s-au ținut de farse.

Unii studenți și-au amăgit părinții că au fost dați afară de la universitate, mulți șefi și-au speriat angajații că îi concediază pe motiv că firma a dat faliment, un preot dintr-un sat din nordul Moldovei le-a spus enoriașilor că duminica asta nu se face slujbă, cazuri care mai de care. Însă o glumă de 1 aprilie era cât pe ce să se transforme într-un dosar penal!

O femeie din Capitală a vrut să facă mișto de bărbatul ei și i-a spus că vecinul a violat-o. Soțul nu și-a dat seama că e o glumă de 1 aprilie.  A ieșit nervos din apartament și a sunat la ușa vecinului. Dar a deschis ușa vecina… ca să se răzbune ce era să facă? Și-a violat vecina! Bărbatul s-a gîndit că așa va face dreptate „ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”.

Haz de necaz! În timp ce avea loc „procesul de răzbunare”, intră soțul vecinei. Ăsta când vede rămâne cu gura căscată! Imediat a telefonat la 112 și a chemat Poliția. Când au venit polițistii s-au început explicațiile. Gluma e glumă, dar conform legii bărbatul risca 15 de pușăcărie! Din fericire, vecina a fost bună la inimă și l-a iertat, nu a vrut să depună plângere la Poliție pe motiv că i-a plăcut.

Ca să uite totul, cei doi vecini au cumpărat trei sticele de votka și patru de bere, și s-au îmbătat serios. Așa a trecut 1 aprilie la ei. Dar la voi cum?

Reclame