Johy Davis a dezvăluit secretul: Toly Druga a cerut-o în căsătorie pe Domnica Cemortan!

Johy Davis a dezvăluit secretul, Toly Druga a cerut-o în căsătorie pe Domnica Cemortan

A venit primăvara și Soarele le-a înfierbântat inimele vedetelor din Moldova. Dacă vă întrebați ce mai fac dragii noștri artiști, aflați că în curând vom juca la o nuntă mare! Cel puțin așa spune Johy Davis. Interpretul s-a scăpat cu vorba și a dezvăluit un secret.

„Prietenul meu Toly Druga va deveni mire! Cu câteva zile în urmă a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, și ea a spus – DA! Toly este în culmea fericirii, deja umblăm prin magazine și măsurăm costume de mire, probăm verighete, pregătim invitațiile la nuntă, etc”, a spus Johy.

Cel mai mult ne-a intrigat cine este fericita care va deveni soția lui Toly? Ne-am șocat să aflăm că este vorba de Domnica Cemortan, blonda focoasă care a scufundat vasul de croazieră Costa Conrodia în Marea Mediterană. Cine ar fi crezut că Toly și Domnica sunt împreună, dar e adevărat. Cei doi se iubesc cu patimă deja de 5 luni și sunt gată să rămână împreună pentru toată viața.

Deși nu este bătut în cuie, se pare că nașul de cununie a celor doi hulubași va fi politicianul Andrei Năstase, acesta fiind rudă de sânge cu părinții lui Toly Druga. Așadar așteptăm cu nerăbdare ziua în care vom striga cu toți într-un glas: Amar… amar… amar !!!!

Anunțuri