Johy Davis a dezvăluit secretul: Toly Druga a cerut-o în căsătorie pe Domnica Cemortan!

Johy Davis a dezvăluit secretul, Toly Druga a cerut-o în căsătorie pe Domnica Cemortan

Soarele le-a înfierbântat inimele vedetelor din Moldova. Dacă vă întrebați ce mai fac dragii noștri artiști, aflați că în curând vom juca la o nuntă mare. Cel puțin așa spune Johy Davis. Interpretul s-a scăpat cu vorba și a dezvăluit un secret!

„Prietenul meu Toly Druga va deveni mire! Cu câteva zile în urmă a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, și ea a spus – DA! Toly este în culmea fericirii, deja umblăm prin magazine și măsurăm costume de mire, probăm verighete, pregătim invitațiile la nuntă, etc”, a spus Johy.

Cel mai mult ne-a intrigat cine este fericita care va deveni soția lui Toly? Ne-am șocat să aflăm că este vorba de nebunatica Domnica Cemortan, blonda focoasă care a scufundat vasul de croazieră Costa Conrodia din Italia.

Cine ar fi crezut că Toly și Domnica sunt împreună, incredibil dar se pare că e adevărat. Cei doi se iubesc cu patimă deja de 9 luni și sunt gată să rămână împreună pentru toată viața.

Sursa mai spune că nașul de cununie a celor doi hulubași va fi un politician, unu care vrea să fie primar de Chișinău, acesta fiind rudă de sânge cu părinții lui Toly Druga. Așadar așteptăm cu nerăbdare ziua în care vom striga tot Facebookul într-un glas: Amar… amar… amar !!!!

Reclame