Nu va mai locui la gazdă! Natalia Morari a aplicat cu succes la programul „Prima Casă”

Nu va mai locui la gazdă, Natalia Morari a aplicat cu succes la programul Prima Casă

De 9 ani, de când a revenit de la Moscova la Chișinău, vedeta de televiziune Natalia Morari nu are o casă a sa proprie. Jurnalista închiriază un apartament cu două odăi în centrul Capitalei, pentru care achită 200 de euro pe lună, plus comunalele. Natalia visează la propria casă pentru a putea să-și întemeieze o familie.

Implimentarea programului Prima Casă de către Guvernul Republicii Moldova a făcut ca visul ei să devină realitate. Jurnalista a aplicat cu succes la acest program! Ea a ales un apartament cu 3 camere, în sectorul Râșcani, în valoare de 45 de mii de euro. Creditul a fost deja oferit de Moldinconbank, cu o dobândă anuală de 9%.

sectorul riscani, orasul chisinau, republica moldova, natalia morari
CHISINAU – bulevardul Mosova

Doamna Morari a declarat, ieri seara în direct la TV8, că este foarte fericită că și-a găsit casa visurilor sale. A găsit exact ceea ce căuta!

„Am achitat prima rată de la 10%, adică 4 500 de euro, iar mai departe voi achita în fiecare lună câte 200 de euro pe lună timp de 18 ani. Așa este stabilit în contract. Cu alte cuvinte banii pe care îi achitam până acum pe gazdă, de acum încolo îi voi investi în propria locuință”, a spus Natalia.

Aceasta este o poză din apartamentul pe care l-a procurat cu 3 zile în urmă.

apartament chisinau, programul prima casa, guvernul filip 2018

Reclame