Propunerea Maiei Sandu – Paștele Blajinilor INTERZIS, iar decedații să fie INCINERAȚI: „Nu mai avem loc în cimitire!”

Maia Sandu, PAS, Paștele, Paștele Blajinilor, creștini ortodoxi, Marșul LGBT, homosexuali din Moldova, homosexuali, fara frica, lesbiene, Maia Sandu lesbiana, traditii crestine, sarbatori pascale, traditii moldovenesti, Angelica frolov, gay si lesbiene, sodoma si gomora, Focul Haric, Mitropolitul Vladimir
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maia Sandu este împotriva bisericii și departe de toate tradițiile moldovenilor, în special cele religioase. În prag de Sfânta Sărbătoare de Paște, lidera PAS a declarat într-un interviu pentru Ziarul de Gardă că atunci când va ajunge în Parlament va da ordin ca Paștele Blajinilor să fie interzis, iar decedații să fie incinerați, adică arși.

„Este o practică primitivă îngroparea morților și apoi datul de pomană pentru aceștia. Morții trebuiesc arși, iar cenușa fiecare dacă vrea să și-o păstreze într-un borcan undeva acasă. Așa va fi mereu alături de cel decedat. În plus, vom economisi mult pământ și vor fi mai puține boli. Acum morții când putrezesc unde se scurge totul? Corect, în apele subterane pe care noi le folosim în alimentație. Fără Paștele Blajinilor și alte prostii… trebuie de lucrat mai mult, nu de găsit motive de băut pe morminte.”, a declarat Maia Sandu pentru Ziarul de Gardă.

Maia Sandu a declarat că nu vede cu ochi buni nici aducerea Focului Haric, chiar dacă atunci când era la libertate, șeful ei de partid, Vlad Filat, personal mergea la Ierusalim cu Mitropolitul Vladimir și aducea Focul Haric.

„Povești cu zmei și bani cheltuiți aiurea. Care Foc Haric, ce fel de foc care nu arde? Timpul zeilor a trecut demult. Eu nu cred în astfel de chestii.”, a punctat Maia Sandu.

Maia Sandu este împotriva bisericii și celor religioase, însă este foarte aproape de comunitatea homosexualilor din Moldova. Pe data de 8 martie Maia Sandu a participat împreună cu prietena ei, Angelica Frolov la un marș al LGBT.

Deasemenea, chiar daca Natalia Morari a declarat că Maia Sandu are coaie, lidera PAS dă asigurări că de Paște nu vopsește ouăle.

Reclame