Motivul incredibil pentru care Maia Sandu a fost alungată de preotul din satul natal de la sfințit pasca!

Maia Sandu, PAS, Paștele, Paștele Blajinilor, creștini ortodoxi, Marșul LGBT, homosexuali din Moldova, homosexuali, fara frica, lesbiene, Maia Sandu lesbiana, traditii crestine, sarbatori pascale, traditii moldovenesti, Angelica frolov, gay si lesbiene, sodoma si gomora, Focul Haric, Mitropolitul Vladimir
De sfintele sărbători de Paște politicienii moldoveni își fac reclamă mergând după Focul Haric la Ierusalim sau la biserici să sfințească tradiționala Păscuță și ouă roșii. Pentru că Igor Dodon a ales să sfințească Păscuța la Catedrala din Chișinău și pentru a nu da ochii cu el, Maia Sandu a ales să meargă la sfințit Pasca în satul de baștină, Risipeni.

Colac peste pupăză însă! Preotul din sat, protoiereu Nicolai Cojocaru al bisericii “Sf. Arh. Mihail şi Gavriil”, a alungat-o pe Maia Sandu de la sfânta Liturghie!

„Eram în biserică când am văzut că Maia Sandu însoțită de două femei străine au intrat în ograda bisericii și au început a se fotografia. Părintele Nicolai a oprit imediat slujba și a alungat-o pe Maia Sandu de la sfințit Pasca. Părintele a zis că Maia Sandu trebuie să aleagă, ori să se lepede de homosexuali și lesbiene, ori să fie cu creștinii.”, a mărturisit mătușa Efrosenia pentru postul de televiziune local, B TV.

Declarațiile făcute de mătușa Efrosenia au fost confirmate și de către Episcopul de Bălți și Fălești, ÎP Markel, în subordinea căruia intră și biserica din Risipeni-Bocșa, satul de baștină al Maiei Sandu.

ÎP Markel fiind un aprig luptător pentru valorile creștine și familia tradițională dintre un bărbat și femeie, a mulțumit părintelui Nicolai Cojocaru pentru că a demonstrat curaj și nu a permis spurcarea celor sfinte. ÎP Markel a organizat zeci de manifestații anti-gay și la Chișinău.

Și oamenii din Risipeni nu văd cu ochi buni participarea Maiei Sandu la marșurile homosexualilor. Ei spun că au rămas foarte dezamăgiți când Maia Sandu a participat la marșul organizat de LGBT pe data de 8 martie.

„Fata asta ar trebui să se cumințească și să se mărite. O face de rușine pe maicăsa cu lesbienele ei… Doamne ferește, nu vreau să vorbesc mai mult despre desfrânata asta.”, a punctat moș Simion.

Reclame