Confirmat! Din vară vom avea țigări cu filtre în ambele capete a țigării

tigari filtru ambele capete

Eforturile guvernării în lupta împotriva fumatului din nou dau rezultate. După ce s-a interzis fumatul în public iar pachetele de țigări vor avea mesaje cât mai amenințătoare, din vara lui 2018 fumatul va deveni și mai dificil pentru că cei de la Tutun CTC vor produce țigări cu filtru din ambele părți.

„Ne-am gândit, în primul rând, la sănătatea oamenilor. Dacă filtrul reduce un pic din efectele negative ale țigării, gândiți-vă cât de bune ar fi două filtre. Ca să fim și mai siguri, îl punem în celălalt capăt al țigării, sănătatea întâi de toate”, a declarat Simion Grișciuc, director la Tutun CTC

Măsura a stârnit nemulțumiri în rândul fumătorilor care spun că, acum, vor trebui să rupă unul din filtre ca să poată să simtă ceva. „Toată lumea știe că dacă rupi filtrul, când fumezi, umezești hârtia și îți intră fire de tutun în gură. Iar dacă nu rupi filtrul, devine foarte greu de fumat, că filtrul acela se arde în 20-30 de minute, te plictisești până ajungi la tutun”, s-a plâns Vasile Anghel, un fumător din Moldova.

 

Reclame