Cristiano Ronaldo l-a rugat pe Mark Zuckerberg să-i blocheze contul de facebook lui Donald Trump

Cristiano Rolaldo l-a rugat pe Mark Zuckerberg să-i blocheze contul de facebook lui Donald Trump

Atacantul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a început un război informațional cu Președintele SUA, Donald Trump. Mai exact, fotbalistul portughez a avut recent o întâlnire cu Mark Zuckerberg la Londra, unde l-a rugat să-l blocheze pe politicianul american pe facebook, scrie EURONEWS.

„Mark, trebuie să faci ceva! Mr. Trump postează tot mai des pe facebook mesaje în care vrea să pornească un conflict armat de proporții dintre SUA și Rusia în Siria. Nouă nu ne trebuie al 3-lea război mondial. Poate să-i blochezi pagina lui Trump ca să nu mai poate scrie așa mesaje, sperie oamenii din toate țările lumii”, i-a spus Ronaldo lui Zuckerberg.

Șeful de la facebook a rămas șocat. El a spus că va face un sondaj online în care va întreba un miliard de utilizatori facebook dacă să-l blocheze sau nu pe Trump. Și ce va decide poporul mondial aceea va face.

Mai mult, Mark Zuckerberg i-a promis lui Cristiano Ronldo că dacă îl blochează pe Donald Trump pe facebook atunci va trebuie să-l blocheze și pe Vladimir Putin.

Reclame